Så här fungerar det på Smörlyckan

2019-04-30 | Victoriastadion

Bokning
Allts spel på smörlyckan måste bokas via mycourt.se. Det finns ingen som har rättighet att spela utan bokning.

Banorna
För tennisen gäller att banan skall vara i spelklart skick. Är den för våt så går det inte att spela. Skulle den vara torr så är det viktigt att vattna före spel. Fem minuter innan timmans slut skall banan dras och linjerna sopas.

Padelbanorna är inte lika känsliga för regn. Tycker du det är OK att spela så klarar banan det. För dig som spelar sent på kvällenfinns det strömbrytare för tidsinställd belysning på gallret vid ingången i mitten.

Omklädning
Omklädningsrummen är öppna. Vet du att du går sist på kvällen är vi tacksamma om du släcker när du går. Vill du hellre byta om på Victoriastadion så går det naturligtvis bra.

Bemanning

Fram till 16 juni.
Hallen har öppet och du kan vända dig dit för att hyra racketar,

Från 17 juni -11 augusti.
Vaktmästare finns på plats vardagar fram till 15. Hallen har öppet måndag till torsdag 15-21.   På fredagar 15-19,samt lördagar och söndagar 10-16 är Smörlyckan bemannad.

Från den 12 augusti
Hallen har öppet som vanligt.

Om det regnar
Har du bokat en löstimme och det inte går att spela för regn så skickar du ett mail till regn@atllund.se. Du får då din timme tillgodo på klippkort som du kan använda nästa gång du bokar. Har du abonnemang så har du redan i ditt kontrakt fått fria timmar som kompenserar för regn.

Bollplank, minitennis och gym
Det är fritt att använda denna delen av anläggningen men du måste ha tennis eller gymnastikskor.

Cyklar
Vi ber alla att använda cykelställen. Vägen genom anläggningen är en utryckningsväg