TRÄNINGAR & KURSER

Privatträning

 ATL erbjuder privatträning som komplement till den vanliga tennisträningen

Privatträning är det perfekta sättet att förbättra dina färdigheter och få personlig uppmärksamhet som hjälper dig att utvecklas snabbare. Våra erfarna tränare har en gedigen bakgrund inom tennis, och de är redo att dela med sig av sina kunskaper och hjälpa dig att bli den bästa spelaren du kan vara.

Oavsett om du är nybörjare eller en avancerad spelare, kommer våra tränare att anpassa träningsprogrammet efter dina behov och mål. Du kommer att få individuell feedback och råd som gör att du kan fokusera på de områden där du har störst potential att växa.

Samtliga tränare som ger privatlektioner har genomgått utbildning både i tennisförbundets regi samt gått interna kurser. De har kunskaper inom tennisteknik, pedagogik, inlärningsmetodik samt strategi och taktik.

Många har också djupare kunskaper inom en rad olika specialområden såsom idrottsfysiologi, idrottspsykologi, träningsplanering och rehabilitering av idrottsskador.

Kontakta tränaren direkt för att planera in när det passar för träning, tillgängliga tränare: Jon Sigurdsson 0704-538377 eller Sefa Suluoglu 072-1629475. Efter planerad tid för privatträning bokar ni tennisbanan själva online eller receptionen på tel. 046-350560. Privatträningen betalas i receptionen innan träningen startar.

Jon Sigurdsson
Antal elever: 1 |  Pris: 500 kr
Antal elever: 2 |  Pris: 500 kr
Antal elever: 3 |  Pris: 500 kr

Sefa Suluoglu
Antal elever: 1 |  Pris: 500 kr
Antal elever: 2 |  Pris: 500 kr
Antal elever: 3 |  Pris: 500 kr

Alla priser är per timme. Banhyra tillkommer.

Tillval
Bollmaskin utan tränare 150 kr per timme.