om atl

Smörlyckan

Tennis på Smörlyckan

Välkommen till vår fantastiska tennisanläggning på Smörlyckans idrottsområde, belägen endast ett stenkast från hallen vid Getingevägen. Här hittar du fem moderna grusbanor, två padelbanor, minitennisbana, bollplank, utomhusgym och en klubbstuga med nyrenoverade omklädningsrum – allt för att ge dig den ultimata tennisupplevelsen.

För att boka och betala, besök www.mycourt.se eller använd toppmenyn på vår hemsida. Efter att du registrerat dig kan du enkelt boka och betala online.

Strötimmar och abonnemang kan bokas för både medlemmar och icke medlemmar.

Priser för Tennis på Smörlyckan
Icke medlemmar: 100 kr/timme
Medlemmar: på 70 kr/timme.

Medlemmar kan även köpa klippkort med 10 klipp för 500 kr. Klippkort och medlemsavgift kan köpas i receptionen på Victoriastadion eller via MyCourts bokningssystem.


Padel på Smörlyckan

Det erbjuds 60 minuters sessioner på vardagar före kl. 16 och 90 minuters sessioner kvällar och helger.

Om regn ställer till det och du har bokat en timme, maila regn@atllund.se för att få ett ersättningsklipp på ett nytt eller befintligt klippkort.

Padelbanorna på Smörlyckan är utrustade med belysning kvällstid. Använd timern på stolpens insida vid banan för att tända och släcka. Glöm inte att ställa om timern efter spelet för att undvika att lamporna släcks och kräver 10–15 minuters svalning innan de kan tändas igen.

Priser för Padel på Smörlyckan
Pass på 60 minuter: 200 kr
Pass på 90 minuter: 400 kr

Studentrabatt finns att tillgå på 60 minuterspassen.