Seriespel & tävlingar

Lag, spel & tävlingar

Lag

Hos ATL har vi ett brett utbud av tennislag som representerar oss i både dam- och herrserien inom svensk tennis. Vi är stolta över att ha befinna oss division I på damsidan och både division I och II på herrsidan, och strävar kontinuerligt för att stanna kvar och fortsätta spela på denna nivå.

Vi på ATL är övertygade om att tennis inte bara handlar om att vinna matcher och titlar – det handlar även om att skapa gemenskap och utveckla färdigheter som kommer att hålla dig stark på och utanför banan. Vi arbetar därav aktivt för att upprätthålla ett brett utbud av lag som ger varje spelare en chans att uppnå sina personliga mål, oavsett ålder eller erfarenhet.

Så oavsett om du är en ung spelare som vill förbättra sina färdigheter, eller en erfaren veteran som vill fortsätta att spela tennis på hög nivå, har vi lag som passar dig. Kontakta oss för mer information om hur du kan bli en del av vår växande gemenskap och utforska allt vi har att erbjuda på ATL🎾

Spel

På ATL vill vi ge våra medlemmar möjligheter att spela tennis på olika sätt och uppleva den spänning och gemenskap som sporten har att erbjuda. Därför bjuder vi in till “Blixtdubblar” vid flera tillfällen under året. Detta är en rolig och utmanande upplevelse där spelarna matchas ihop med en partner för att skapa så jämnt och spännande spel som möjligt.

Under den varmare årstiden kan du spela på vår utomhusanläggning, och vid andra tillfällen finns alltid möjligheten att spela inomhus! Allt för att säkerställa att du har möjlighet att spela året runt. Och för att hjälpa våra medlemmar att förbättra sina färdigheter och träffa andra tennisspelare, rekommenderar vi också att du deltar i tävlingar som anordnas av andra klubbar i vårt närområde.

Så varför inte ansluta dig till vår gemenskap och upptäck allt som tennisen har att erbjuda? Kontakta oss idag för mer information om hur du kan bli en del av ATL🏆

Tävlingar

Vi på ATL erbjuder flera spännande tävlingar för våra medlemmar, inklusive KM Plexipave, ATL Indoor Open och Eurofinans. Dessa tävlingar är utformade för att ge våra medlemmar chansen att förbättra sina färdigheter och uppleva spänningen av tennis på högsta nivå.

Eurofinans Open spelas utomhus på Smörlyckan i början av juni och är öppen för andra tennisklubbar, vilket ger en fantastisk möjlighet att träffa andra spelare och tävla i en storslagen utomhusmiljö. ATL Indoor Open spelas inomhus på Victoriastadion i slutet av december och är också öppen för andra tennisklubbar. KM Plexipave spelas inomhus på Victoriastadion i början av november och är öppen för alla våra medlemmar.

Oavsett om du är en erfaren tävlingsmänniska eller en nybörjare som vill testa dina färdigheter på högre nivåer, har vi tävlingar som passar dig på ATL. Kontakta oss för mer information om våra tävlingar och hur du kan anmäla dig och vara en del av vårt fantastiska tennisgemenskap🥇