Information om aktiviteter på Smörlyckan

2021-04-19 | Victoriastadion

Vi har en härlig tid framför oss. Vi kommer att kunna vara ute och idrotta och var gör man det bäst om inte på Smörlyckan.

För att du som användare skall kunna få ut som mycket av anläggningen vill vi informera om följande:

Anläggningen är öppen för bokning av Padel i princip året om. Tennisen startar den 26 april. Fram till mitten av maj börjar tennisbokningen klockan 10.00. Det är för kallt och fuktigt för att spela innan dess. Banorna förstörs och det hänger med hela säsongen. Tennis och padelbanor bokas via mycourt.se och kan endast bokas via nätet. Gymmet, minitennisbana och planket är alltid öppet och det kostar inget att använda. Däremot är det inte tillåtet att bedriva organiserad gruppträning. Skulle det regna och du inte kan utnyttja din bokade tid så skickar du ett mail till regn@atllund.se så får du ett klipp som du kan använda nästa gång du bokar. Notera att det finns ingen som har någon rättighet att spela på obokade banor. Allt spel sker efter bokning!

Fram till skolan slutar finns det ingen kontinuerlig bemanning. Hyra av racketar, köp av bollar och liknande sker på Victoriastadion som har öppet måndag-torsdag 7-23, fredag 7-21, lördag 9-18 och söndag 9-22. Under sommarlovet har victoriastadion öppet måndag till torsdag 15-21. På vardagar är vaktmästare vanligtvis där fram till att hallen öppnar och hjälper till med racketar och bollar. På fredagar har vi bemanning 14-19, lördagar och söndagar 10-15.

Som alltid när många skall samsas på en anläggning så behöver vi regler:
-Det är absolut förbjudet att spela på tennisbanorna om de är våta och leriga. Har du en tid så avboka eller skicka ett mail till regn@atllund.se och spela en annan gång.
-En speltimme på tennis är 55 minuter. De sista fem minuterna använder du till att borsta banorna och linjerna. Är banorna väldigt torra så är det en fördel för banorna och dig om du vattnar innan spel.
-Omklädningsrummen är tillsvidare stängda för omklädning och dusch. De är däremot olåsta så att du kan besöka toaletten.
-Vattenkran finns vid ingången till klubbstugan
-Använd cykelställen. Förutom att det blir lättare för alla att komma fram så används vägen vid banorna som transport och utrymmningsväg.
– Det är förbjudet att dricka alla former av alkoholhaltiga drycker på anläggningen. Respektera detta!

Även om vi är utomhus och det finns gått om plats så är det fortsatt en pandemi. Därför ber vi dig att hålla avstånd och följa övriga restriktioner.

Kör hårt på Smörlyckan i sommar!