Seriesammanfattning hösten 2012

2012-11-26 | Utan kategori

Vi är nu inne i slutet av november och seriespelet har pågått sedan oktober månad. Vissa av våra lags serier börjar lida mot sitt slut medan andras startar. Jag tänkte med denna sammanfattning ta och informera hur det står till med de serier som börjar lida mot sitt slut och vilka resultat de har gjort.

Vi börjar med seniortennis där vi har tre herrlag samt två damlag. Herrlag 1 och damlag 1 har precis startat sina serier. Dessa är våra högst rankade och spelar i div 1 syd. De har startat sina respektive serier på ett bra sätt. Damlaget har inlett med en vinst, två oavgjorda och två förluster. Dock har vi i vårt damlag åkt på en tung skada där Miriam har slagit av sin hälsena vilket innebär att säsongen är över för hennes del. Dock kommer resten av laget att kämpa för att hänga kvar. Laget bestå av Wiveca Swarting, Ida Jarlskog, Miriam Dreifeldt, Wendela Fridh och Linn Kallio.

Damlag 2 har kämpat på bra i sin serie men har stött på bra motstånd ifrån de övriga lagen. Som det ser ut så kommer vi att åka ur div 2 och börja om i div 3 för att ta oss tillbaka. Laget som kämpat är Maria Lindeblad, Hanna Lindeblad, Johanna Sandbring och Natalie Månsson.

 

På herr sidan är det samma sak där har herrlag 1 startat sin serie nu i november månad. De har inlett med en förlust och en vinst. Laget består av Mattias Sköld, Filip Svensson, Gustav Hochbergs, Gustav Rehn, Andreas Luczak och Oscar Perman. Herrlag 2 har spelat sedan i oktober och det är med glädje som vi vill berätta att de leder sin serie och har om inget allvarligt händer inför sista matchen vunnit sin serie. Laget består av Erik Hochbergs, Eskil Jarlskog, Fredrik Irwe, Fredrik Luttrop och Plamen Tzvetkov. Vårt tredje lag och är vårt utvecklingslag ligger på en andra plats i div 4. Laget består av Johan Andersson, Marcus Månsson, Erik Wiberg, Patrik Gustavsson, Theo Persson och Emil Gunnarsson.
Vi har inte endast seniortennis igång utan en del juniormatcher. Vårt P15 lag med Carl Bedroth, Tom Friberg, Rikard Funck och Tarik Mesinovic kämpar för att få chansen i en högre division till nästa år. Som det ser ut idag så kommer vi inte att klara målet med en match kvar. Dock har killarna kämpat i varje match och gett allt.

F15 med Maria Lindeblad och Ida Jarlskog har spelat färdigt sin serie och hamnade på en hederssam andra plats. Att spela som favoriter i varje match är tufft men de bevisade att de är riktiga vinnarskallar och gav sig inte. Vi fick se många roliga matcher med tjejerna och de får ta revansch nästa år.

 

Håll er uppdaterade via vår Facebook sida ATL Lund.