Restriktioner för ATL och Victoriastadion i samband med Covid 19

2020-10-27 | Utan kategori

Klubben följer noga utvecklingen av pandemin.Tills vidare gäller följande.

För att hålla avstånd och minska smittspridningen är det viktigt att vi är så få som möjligt i hallen.  Det är inte på banorna utan i de allmänna ytorna som trängseln uppstår Grundregeln är att kom, omklädd och klar, precis före din speltid och gå direkt hem när du spelat. För att ytterligare förstärka att spelgrupper inte möts ber vi alla att starta sin timme 5 minuter sent så att föregående grupp hinner ut. Cafeterian är endast öppen för drycker och paketerad mat. Men undvik det annars så trevliga eftersnacket.

Vi ställer in alla drop-in verksamheter såsom lunchtennis, frukosttennis, studenttennis och pensionärstennis under perioden.

Vår kursverksamhet fortsätter.
För verksamheten med barn gäller att inga föräldrar får vara på plats i hallen. Hämta och lämna barnen utanför hallen. Minitennisen  kommer att sluta tio minuter tidigare för att trängsel skall undvikas vid byte. Tränarna följer barnen till entrén.  Upplever tränaren att något barn är sjukt skall hen ta barnet ur träningen.

För vuxna gäller som tidigare nämnts att gå direkt till banan för träning. Väl där är vi högst fyra spelare och en tränare på en stor tennisbana vilket möjliggör att vi kan träna säkert. Vi är observanta på bytestiden och har rutiner för detta. Lämna hallen direkt efter träning.

Sedan tidigare har vi handsprit på många ställen i hallen. Vi städar extra och spritar av utsatta platser. Vi har linjerat avståndsmarkeringar vid reception och vi ber er följa dessa.
Vi har också tagit bort alla sittytor eftersom dessa inte skall användas.

Omklädningsrummen är stängda tills vidare.

 

Som vanligt gäller 

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Tvätta händerna

Undvik röra vid ansiktet

Nys i armvecket

Dela inte vattenflaska, handduk eller liknande