JSM i Göteborg

2013-04-09 | Utan kategori

ATL hade i år åtta stycken anmälda till inomhus SM i Göteborg. Tyvärr fick två stycken lämna WO innan tävlingen startat upp av skador och andra problem. De som deltog var Tom Friberg, Carl Bedroth, Nils Landoff, Gustav Kuljis, Maria Lindeblad samt Ida Jarlskog.

I singel blev det många som endast fick en match eller två detta då stötte på spelare som var äldre eller var mer erfarna.  Tom, Maria, Gustav och Nils var tvungna till att försöka kvala in i huvudklassen. Här gick det bäst för Maria som tog sig till kvalfinal men tyvärr slutade i förlust. Calle och Ida gick in i huvudturneringen direkt och vann sin första match. Tyvärr blev det förlust i nästa omgång mot spelare som har en högre ranking dock skall det sägas att de är inte långt efter spelmässigt. Det bästa resultat vi fick med oss hem var en tredje plats i dubbel för Ida.

Sammanfattningsvis spelade våra juniorer en bra tennis och gav inte motståndarna några möjligheter till att slappna av.  Tyvärr räckte det inte till för några större skrällar i år men med tanke på att våra juniorer spelade mot de som är ett år äldre i många klasser så bådar det gott inför nästa år.