I lördags stod ATL värdar för MBTKs hemmamatch då de inte hade banor tf.

2013-02-11 | Utan kategori

ATL mönstade ett taggat lag mot Malmöklubben och stod som segrare när alla 9 matcherna var färdigspelade.

I 10-årsklassen spelade Emma Bontidean, Gustaf Landoff och Nami Andisheh.

Emma började spela mot sin namne från Malmö och gjorde det bra. Tyvärr var Malmötjejen lite vassare och kunde till slut stå som segrare.

Killarna utjämnade och tog ledningen för ATL efter dominans i båda matcherna, 2-1 till ATL efter yngsta klassens matcher!

I 12-årsklassen ville inte Nils vara sämre än brorsan utan ångade på i storstilad manér och vann sin match relativt enkelt. Även Hanna Eneroth i

F12 gjorde en kanonmatch och överträffade malmötjejen som gratulerade Hanna till mycket bra spel efter matchbollen.

Fredrik Rosberg fortsatte att Lundensarnas dominans och bärgade hem en ointaglig ledning till hela 5-1 innan de äldsta ungdomarna gick i på banan.

Han kände sig nöjd med spelet och hade nog förväntat sig en tuffare match efter uppvärmningen och inbillningen men väl i matchen var det inget snack om vem som var vassast för dagen.

14-åringarna mönstrade idag Hanna Fredriksen, Tom Friberg och Måns Enochsson.

 

Hanna kämpade på väl i en jämn match och hängde med nästan hela vägen. Med lite tur kunde hon ha vänt underläget, men nu fick MBTK reducera ATLs ledning till 5-2.

 

Killarna spelade lite mer avslappnat när saken var klar och gav inte killarna från Malmö något gratis. De fullbordade segern och slutresultatet i lagmatchen på resultattavlan blev imponerande 7-2!

 

Bra jobbat tjejer och killar! Nästa match mot IS Göta satsar vi på vinst igen så har vi möjligen även chans på seriesegern!

 

 För detaljerade resultat, gå in på

 

http://seriespel.tennis.se/division.php?dID=5332&hlT=23872

MBTK var hemmalag kommer ansvara för att rapportera matchresultatet.

 

Med vänlig hälsning

Kruno Kuljis, lagledare