ATLs Tjejkväll

2013-04-22 | Utan kategori

På fredagkvällen 19/4 samlades några förväntansfulla tjejer till ATLs Tjejkväll. Då de var relativt få föranmälda blixinkallade vi juniorligalaget och genomförde en gemensam blixdubbel à la Pizzakväll-konceptet. Totalt blev det 20 st spelare och det matchades ihop 10 par i tre poler med omväxlande partners. Ena poolen med de yngre spelades med midiboll medan övriga använde vanliga bollar. Alla tyckte det var kul att spela i mixade par och det blev många trevliga dubbelkonstellationer. Åldersspannet spände från 8 till 48 år och det var inspirerande att se alla glada tennisentusiaster, pojkar som flickor, gammal som ung!

Efteråt samlades man i cafeterian och i baren för välbehövlig pizza med eftersnack och samkväm.

Juniorligalagets ungdomar och anslutande föräldrar ska ha en eloge som ställde upp med kort varsel för att vi skulle få till tillräckligt med deltagare. Detta medförde spel på nästan alla banor. De banor vilka inte användes av oss kom till användning av afterwork gänget som också kom till spel. Det visar att även detta koncept nu är inarbetat och lyckat för denna kategori.

Mellan matcherna och i väntan på spel så passade deltagarna på att ta en titt i shopen och några ekiperade sig med nya kläder och skor under marknadsföring och rekommendationer av tävlingsledningen.

De deltagande spelarna var

Elin Fridh Hall

Calle Bedroth

Klara Lûbeck

Maria Lindeblad

Amanda Svedin

Gustaf Landoff

Rickard Funck

Paula Peters

Mike Peters

Hanna Fredriksen

Måns Enochsson

Madelaine Funck

Gustav Kuljis

Hanna Eneroth

Nils Landoff

Annelie Carlsson

Fredrik Rosberg

Sara Hagberg

Åsa Egnér

Jacob Tebani

Arrangemang genomfördes av Juniorutskottet