Skummeslövsläger

2013-05-15 | På gång

Årets upplaga av skummeslövslägret bjöd på härligt väder och många skratt. Även om fredagen startade bra så stötte vi på problem när vi skulle checka in i stugorna i skummeslöv. Stugvärden i sig hade inte riktigt koll på hur många gäster man kunde ta in vilket gjorde att vi fick 22:00 på kvällen börja jaga boende. Som tur är har vi familjer med sommarstugor i närheten som vi fick låna. Tyvärr så under denna väntan när vi försökte lösa boendet blev några förkylda och fick slänga in handuken. Dock ville de inte åka hem utan de stannade och deltog i aktiviter på sidan om och hjälpte till med små saker på sidan om, tack till er.

     

Sedan rann det på utav farten då vi upp tidigt käka frukost.  Sedan full fart till tennisbanorna där det var uppvärmning med det klassiska ”en mil springer vi nu” spåret. Efter uppvärmning stod det tennis på agendan och lite lättare fys (tydligen var det många som hade träningsvärk i låren?). Sedan var det dags för lunch och lite brännboll på schemat innan eftermiddagens tennispass skulle starta. Nu var det ju även dags för den traditionella bollen i burken som de yngsta som äldsta ville delta i. När vi närmade oss kvällning så skulle vi inta middagen. Vi begav oss till Hemmeslöv där det var uppdukat för grillning och frågesport.

 

Söndagen kom och vi började pack ihop våra väskor innan vi begav oss in till Båstad för att träna på Båstad nedre tennisbanor. Många trötta juniorer var det nu och efter lite fys och tennis så kunde vi avsluta. Vi tränare kunde konstatera att vi hade haft en toppen helg med mycket skratt och härligt väder. Tyvärr ingen som badade vad vi vet.

 

Stort tack till er föräldrar som hjälpte till under helgen: Per S, Pia, Annelie, Anna, Per L och Hans-Jörgen. Tack till Oscar och Johan som hjälpte mig med träning och aktiviter på sidan om. Vill även tack alla juniorer som var med och gjorde denna helg så bra.

Fler bilder finns på Facebook!

 

Tennishälsningar

Rikard