SEB Next Generation Cup (regionskval)

2013-05-15 | På gång

Det var härligt att se så många som ställde upp i SEB Next Generation Cup. Tyvärr så kom inte resultaten men vi visar på att vi ligger bra till och har många som vill spela matcher. Vi ställde upp med 27 st. deltagare i allt från 9 år till de äldsta som var 15 år. Maria Lindeblad gick till final samt att Nils Landoff tog sig till semifinal, bra jobbat. Bland de yngre 9 åringarna så spelades det ett poolspel. Lite tråkigt var att det inte var så många som var delaktiga ifrån andra klubbar. Men vi ställde upp tre stycken utav fem och fick en vinnare vid namn Klas Jakobsson, Grattis Klas!

Det fanns många fler som deltog i tävlingen och vi är väldigt glada att ni ställde upp även om det var första gången ni spelade med hårdboll eller spelade er första tävlingsmatch. Stort grattis till er med.

Fortsätt spela mycket tennis nu i sommar nu när träningen närmar sig slutet. Man är inte bättre än sin andra serve. Försök även boka in någon tävling i sommar så ni inte glömmer bort hur det är att spela match.

 

Tennishälsningar

Tränarna.

 

 

 

 

 

 

I bilden: Klas Jakobsson, Lucas Bontidean och Filip Brodszki