Organisationsförändring inom ATL

2013-04-29 | På gång

Som du säkert vet pågår förhandlingar mellan ATL och Lunds Kommun om ett nytt hyresavtal för Victoriastadion. I nuläget redovisar ATL negativa siffror i kassaflödet och det mesta pekar på att ett nytt avtal inte kommer att ge oss en lägre hyra. Därför genomför vi förändringar inom organisationen.

Detta innebär att Hilmo Eleskovic, som varit med oss sedan hösten 2010, slutar sin anställning inom ATL. Det medför också att bemanningen i receptionen minskar något under kvällstid.

Vår satsning mot att etablera oss som södra Sveriges attraktivaste tennisklubb och rackethall ligger fast. Kursverksamhet och träning kommer att hålla samma höga kvalité. Öppettiderna för hallen förblir oförändrade.

Har du frågor eller funderingar om ovanstående kan du ta kontakt med Henrik eller Anders. Det går också bra att ställa eventuella frågor på Vårfesten den 18 maj.

Vecka 25 inleds arbetet med att byta badmintongolven. På grund av ombyggnaden hålls hallen stängd under sommaren. Shop och servering hittar du istället vid utomhusbanorna på Smörlyckan.

/Henrik & Anders