Seriesegrar

2013-06-18 | Nyheter

Vi vill börja med och gratulera Herrlag 1, Damlag 1, Damer 50 samt Herrar 55. Dessa vann alla sina serier. För damer 50 och Herrar 55 väntar nu ett spännande slutspel i augusti månad.

Herrlag 1 vann sin division 3 och kommer nästa år att spela i division 2. Laget som har gått igenom serien obesegrade är Gustav Hochbergs, Erik Hochbergs och Eskil Jarlskog. Med effektivt spel har de gått igenom serien som det förväntades på dessa herr lagspelare.

Vårt unga damlag 1 gjorde en stark insats och vann division 2. Med dubbel som specialitet visade ingen barmhärtighet mot sina motståndare i serien utan jobbade sig igenom. De är nu klara för division 1 nästa år. Laget som har spelat är Wendela Fridh, Ida Jarlskog, Maria Lindeblad och Elin Hartman. Tack även till Alexandra Almborg samt Astrid Laurell som har varit med på resan och tränat samt följt med till match men inte fått spela utan som bidragit med härlig laganda istället. Vi har ett härligt gäng unga tjejer som jobbar hårt inför varje match.

Tack till alla som har varit med och tränat eller bidragit på ett eller annat sätt.

Forza ATL

På bild Damlag 1 samt Herrlag 1