Framgångar i RM

2013-03-25 | På gång

I Båstad har det spelats Skåne/ Hallandsmästerskapen för 14 år och yngre. Det har varit ett lågt deltagande från ATL men vi kan med glädje berätta att Gustav Kuljis tog sig till semifinal och visar god form inför JSM. Gustaf Landoff deltog även han och tog sig till åttondelen.

För 15-18 åringar har det spelats Lag RM som är nytt för i år. Det går ut på att man spelar som sagt i lag och spelas i pooler. I slutspelet som spelades i Karlskrona för första gången så fanns det 4 lag anmälda men på grund av sjukdom fick Maria Lindeblad lämna w.o. Bättre gick det för de som var kvar. De som deltog var Wendela Fridh, Eskil Jarlskog samt Ida Jarlskog. Bäst gick det för Ida som vann sin klass i samspel med Adna Sofradzija Jönköpings TK. I semifinalen besegrade de klubbkompisen Wendela Fridh som deltog med Emy Alplund från LBTK. På killsidan tog sig även Eskil Jarlskog till semifinal där han spelade med Joel Corin från Kungsbacka TK.

Vi hoppas få se fler som ställer upp till utomhus RM som går av stapeln i augusti. Då skall vi vara fler än 15 stycken som slåss för ATLs färger. Bra kämpat till alla som deltagit i RM.