Framgångar för ATL

2013-05-28 | På gång

Under förra veckan spelades det en internationell tävling för juniorer i Värnamo för 18 år och yngre. Ida Jarlskog var på plats och deltog med region syd samt resten av Sveriges bättre juniorer. I singel gick det inget vidare men skam den som ger sig, utan i par med Adna Sofradzija så tog de hem hela tävlingen. Grattis Ida!

Efter tävlingen så väntade det seriematch för Ida med damlaget mot Ystad. Ida tog med sig vinnarinställningen som även smittade av sig  på de andra tjejerna Wendela, Maria samt Astrid. Vinst med 3-1 mot Ystad. Inför sista omgången så väntar en seriefinal mot Fair Play lag 2.

Herrlag 1 med Bröderna Hochbergs och Eskil vann sin första match mot Eslöv med 3-1. Fortsätt jobba hårt i de restarande matcherna.

 

Vårt nya tillskott i klubben Alexandra Almborg. Alexandra deltog i två mindre regionala tävlingar och visade framfötterna genom att ta sig till final i Nya Örestads spelen samt semifinal i Stanstad Cup Outdoor. Bra jobbat Alexandra.

Det är skoj att se så många andra som ställt upp i dessa tävlingar även om resultaten inte gått med er, fortsätt jobba hårt, till slut kan det innebära att det ger resultat. Bra jobbat allihop och för er som är kvar i Stanstad Cup Lycka till.

 

Nu laddar vi för Eurofinans Open 2013. Ses vid smörlyckan.