Om ATL

Allmänna Tennisklubben Lund (ATL) bildades år 1937. Klubben är en av de största tennisklubbarna i Sverige med ca 1400 medlemmar.

ATL bedriver sedan 1978 sin verksamhet på Victoriastadion, som man också är med och driver sedan 1991 . Klubben har idag tillgång till 8 tennisbanor, 12 badmintonbanor, 4 squashbanor och 5 utomhustennisbanor och 2 utepadelbanor som ligger i eller i anknytning till hallen.

Klubben har haft äran att anordna två Davis cup-matcher, mot Australien och Danmark, där bl a Stefan Edberg och Anders Järryd ingick i det svenska laget. Dessutom har bl a Björn Borg, Mats Wilander och Ilie Nastase spelat uppvisningsmatcher här. ATL har en av Sveriges största breddverksamhet och föreningen växer stadigt.

ATL erbjuder attraktiva tränings- tävlings- och spelmöjligheter till spelare, från nybörjare till tilltävlingsspelare, oavsett ålder och ambition.

Träningen leds av välutbildade instruktörer i en trivsam miljö.

Klubben ska drivas som en ideell förening, där delar av verksamheten delegerats till anställd medarbetare, men där de ideella krafterna utgör en viktig grund i verksamheten.

medlemar

tränare

medarbetare