Vi summerar årets seriespel för A-lagen

2016-12-05 | Nyhet, Utan kategori

Under en intensiv månad har både herr-och damlaget hunnit med att riva av hela seriespelet inomhus 2016. Herrarna i Elitserien och damerna i Division 1.

I elitserien spelas det i traditionella hemma eller bortamatcher var tredje eller fjärde dag. Ett intensivt spelprogram.  För ATLs del blev det en tuff serie med idel förluster för laget. Något annat var väl knappast att vänta i en serie med bara 8 klubbar, de flesta med flera heltidsproffs. Grabbarna stod dock för en härlig kämpainsats och höll spelet, humöret och glöden uppe till sista match. Det betyder att även om vi åkte ur så ser laget fram emot nästa säsong i division 1. Då går vi för vinst igen!

I damernas division 1 spelar man i sammandrag med fyra lag under tre helger. ATL var ett av favoritlagen till serieseger men en i kampen mot Fair Play TK2 så räckte en oavgjord match sista helgen för att seriesegern skulle bytas mot en stark andra plats. En andra plats är så klart ett bra facit i den serien men lite visst hade en serieseger varit roligare.

Förutom alla spelare i laget vill vi tacka alla domare, linjedomare och bollkallar som ställt upp för att göra seriespelet på denna nivån möjlig. Vi vill också tacka de några i publiken som troget varit och stöttat lagen genom serien.