Många roliga och intressanta aktiviteter i ATLs Klubbvecka

2016-08-29 | Nyhet

Vecka 36,5-11 september har ATL för första gången en klubbvecka. En vecka som innehåller många intressanta punkter.
Först ut är Sofia Arvidsson som på tisdagskvällen (6/9) berättar om livet med tennisen som jobb och världens som arbetsfält. Under träffen som startar klockan 18.00 på Victoriastadion får publiken möjligheten att ställa frågor till Sofia.
På torsdagskvällen (8/9) kommer  Svenska Tennisförbundets nya ordförande, så ny att han inte ens har startat sitt jobb, och pratar om föräldrarollen inom tennisen. En bra möjlighet för föräldrarna till våra tennisjuniorer att fundera på vilken roll man skall ta i barnets idrott. Kanske finns det plats också för någon fråga om svensk tennis framtid.
Fredag till söndag ägnar vi åt Klubbmästerskap.  På fredagen är det generationsdubbel i sprintform. Vi spelar många korta matcher. Turneringen startar kl.17.00 och är klar strax före 20.00.
Till helgen är det motionärernas, båda unga och gamla, tur att spela KM. Vi spelar en turnering, timmesmatcher och räknar med finalspel på söndagen.
PIL, som är en paraplyorganisation för idrotten i Lund, ordnar en idrottens dag lördagen den 10 september. ATL är naturligtvis med. Vi har öppet hus på Smörlyckan 10-14 och satsar på att spela minitennis ute på stan på förmiddagen.

Vi hoppas att du tar chansen att vara med!

Tisdag 18.00 Sofia Arvidsson                                                                                               Torsdag 18.00 Christer Sjöö