Hemmaseger i ATL Plexipave Open!

2015-01-06 | Nyhet

Cecilie Melsted tog en välförtjänt seger i årets ATL Plexipave Open idag. Cecilie som till vardags spelar i Danmark men representerar ATL när hon spelar i Sverige gick utan setförlust genom turneringen.

I semifinalen mot Hanna Schmidt-Axelsson ,också från ATL, var det Hanna som började bäst men när Cecilie fick igång sitt spel var det svårt för Hanna att stå emot. Segersiffrorna skrevs till 7-5, 6-1 i Cecilies favör. Ett stort grattis till Hanna för en mycket väl genomförd turnering med många fina matcher.

I finalen mötte Cecilie sedan Lisa Andersson från Göteborg som besegrade LUGIs Alma Thell-Lenntorp i sin semifinal. Cecilie släppte aldrig in Lisa i matchen utan styrde från början. 6-4, 6-1 till Cecilie som därmed tog sin första titel i Plexipave Open. Grattis!

 

På herrsidan möttes André Göransson och Filip Bergevi i den ena semifinalen. André var den som var starkast för dagen. Med ett offensivt spel och ett aggressivt returnerande satte han hela tiden press på Filip. Andra set blev mycket spännande med många fina dueller men till slut stod André som segrare med siffrorna 6-2, 6-4.

I finalen väntade sedan Arvid Noren som betvingade Felix Mörck i sin semifinal. Felix vann första set med 6-2 men sedan tog Arvid över och vann till slut med 2-6, 6-2, 6-2.

André fortsatte med sitt fina spel i finalen och Arvid kämpade på och försökte hitta ett vinnande spel men André hade svar på allt idag. 6-1, 6-1 till André som precis som Cecilie tog sin första seger i Plexipave Open.

Vi tackar alla deltagare och åskådare för den här veckan och önskar er välkomna igen nästa år. Stort tack också till våra sponsorer och ett speciellt tack till Plexipave!

Ta en titt på bilderna nedan från finaldagens spel.