Gabbi Tepic tar över Johan Anderssons tjänst

2017-08-07 | Nyhet

Johan Andersson slutar sin tjänst på ATL för att börja en ny karriär som matchar hans utbildning som systemerare. Hans tjänst övertas nu av Gabbi Tepic som börjar i vecka 34 som också blir Johans sista vecka.

Johan har som främsta ansvar varit träning för mini midi och maxi träningen. Han har varit en stor del i att den verksamheten vuxit och att många tävlingstillfällen för den gruppen har möjliggjorts på klubben. Johan tycker nu det är dags att ägna sig åt arbete som går i linje med utbildningen som systemveterare. Även om han kommer att vara saknad så önskar vi Johan all  lycka i den nya karriären.

Gabbi Tepic som övertar tjänsten kommer närmast från Svedala TK där hon har haft ett liknande ansvar. Gabbi var under sin aktiva karriär  i sverigeeliten och spelade länge elitserien för MBTK. Eftersom Gabbi fortfarande spelar fin tennis så hoppas vi att hon kan ta en spelande coachroll för damlaget likt den Daniel har för herrarna,

Gabbi har jobbat som tränare i flera klubbar, bland annat Växjö TS och Svedala TK. Hon är också en i första kullen som gick coachutbildningen på Linnéuniversitetet i Växjö.

-Vi är glada att kunna få en en tjej som varit elitspelare, har bra utbildning i coaching och stor tränarerfahenhet. Det finns inte så många i den kategorin i Sverige säger klubchefen Ulf Pettersson.