Ett bra serieår för A-lagen trots degradering från Elitserien.

2018-12-06 | Nyhet

Herrarnas A-lag var återigen uppe och vände i Elitserien. Under några intensiva veckor spelade grabbarna 7 matcher. Laget blev precis som för två år sedan poänglöst men var ändå med på ett annat sätt denna gången.
Vi hade lite otur med några skador. Det har oftast inte lagen som fightas i botten av tabellen råd med säger lagledare Daniel Schalén. Vi hade också bra häng i många matcher. De matcher som vi vinner knappt i serien under förlorar vi uppe i Eliserien, fortsätter han.

Damlaget gjorde en riktigt bra serie och kom tvåa i division 1. Förra året åkte ATL ur samma serie men fick plats igen genom ett återbud. Det är alltså en stor förbättring mot förra året.
_Tvåa i denna serien är nog så bra som vi kan menar Gaetan Blondeau som var lagledare. GLTK som vann hade ett starkt lag och de vann serien överlägset.

Herrarnas andralag gjorde också en stark insats när man vann division 2. Hade det inte varit för att en klubb inte kan ha två lag i division 1 så hade båda våra lag legat i samma serie nästa år. Nu får andralaget spela kvar i tvåan.