Ännu en förlust för damerna

2015-11-26 | Nyhet

Onsdagens match borta mot Tabergsdalens TK kan sammanfattas med 1-5 mot ett bättre lag. Däremot måste man tillägga att förlusten inte var så stor som siffrorna antyder.

0-2 efter dubbarna borde åtminstone varit 1-1. I andradubbeln hade Hanna och Alexandra första set men förlorade sedan i matchtiebreak. I förstadubbeln blev det två raka setförluster för Cecilie och Ida, men hade de där avgörande no-ad bollarna gått ATLs väg kunde det sett annorlunda ut.

Skadorna är fortsatt ett bekymmer. Ida kunde bara spela dubbeln och Alexandra fick ge upp med ryggont i första set. Med ett lag med så många bra spelare som Taberg förfogar över blir uppgiften för svår.

Ljusglimten var dock Cecilie som i en fantastisk match kunde vinna mot den norska favoriten Caroline Rode-Moe. Med spelglädje, kämpatag och fiffighet kunde Cecilie gå segrande ur matchen i två raka set.

Nu ser vi fram emot två hemmamatcher mot riktigt starka lag. På söndag klockan 10.30 kommer Helsingborgs TK, med Johanna Larsson och Sofia Arvidsson i laget, på besök. En fantastisk möjlighet för våra tjejer att få möta världsspelare. På tisdag kommer topplaget SALK till match klockan 17.00.

Vill du se riktigt bra damtennis så är du på pålats då!