Smörlyckan

 

Smörlyckan är ATLs utomhusanläggning. Den ligger bara några hundra meter från hallen med infart från Getingevägen. Tennisanläggningen är en del av Smörlyckans idrottsområde med bland annat flera fotbollsplaner.

Anläggningen som är en av landets finare har fem grusbanor, två padelbanor, minitennisbana, bollplank, utomhusgym och klubbstuga med nyrenoverade omklädningsrum.

All bokning och betalning av tennisspel på Smörlyckan sker via nätet. Du når bokningen via www.mycourt.se eller i toppmenyn här på hemsidan. Väl på My Courts sida registrerar du dig varefter du kan boka och betala.

Bokning sker som strötimme eller abonnemang. Kostnaden är 100 kroner per timme oavsett tid på dagen för icke medlemmar. Medlemmar betalar 70 kronor per timme.Medlemmar kan också köpa klippkort. För 500 kronor köper du ett kort med 10 klipp som du använder när du bokar.Kortet och eventuell medlemsavgift köper du i receptionen på Victoriastadion eller via MyCourts bokningssytem.

Padel har 60 minuterspass på vardagar före 16.00 och 90 minuterspass vardagskvällar och helger. 60 minuter kostar 200 kronor och 90 minuter 400 kronor. Studenter har rabatt på 60 minuterspassen.

Har du bokat en timme som regnar bort så skickar du ett mail till regn@atllund.se så ersätter vi dig med ett klipp på nytt eller befintligt klippkort som du kan använda nästa gång du bokar.

 

 

Sponsorer och partners