om atl

Smörlyckan

Smörlyckan är ATLs utomhusanläggning

Den ligger bara några hundra meter från hallen med infart från Getingevägen. Tennisanläggningen är en del av Smörlyckans idrottsområde med bland annat flera fotbollsplaner.

Anläggningen som är en av landets finare har fem grusbanor, två padelbanor, minitennisbana, bollplank, utomhusgym och klubbstuga med nyrenoverade omklädningsrum.

All bokning och betalning av tennisspel på Smörlyckan sker via nätet. Du når bokningen via www.mycourt.se eller i toppmenyn här på hemsidan. Väl på My Courts sida registrerar du dig varefter du kan boka och betala.

Bokning sker som strötimme eller abonnemang. Kostnaden är 100 kroner per timme oavsett tid på dagen för icke medlemmar. Medlemmar betalar 70 kronor per timme.Medlemmar kan också köpa klippkort. För 500 kronor köper du ett kort med 10 klipp som du använder när du bokar.Kortet och eventuell medlemsavgift köper du i receptionen på Victoriastadion eller via MyCourts bokningssytem.

Padel har 60 minuterspass på vardagar före 16.00 och 90 minuterspass vardagskvällar och helger. 60 minuter kostar 200 kronor och 90 minuter 400 kronor. Studenter har rabatt på 60 minuterspassen.

Har du bokat en timme som regnar bort så skickar du ett mail till regn@atllund.se så ersätter vi dig med ett klipp på nytt eller befintligt klippkort som du kan använda nästa gång du bokar.

Belysning Padelbana ute: Det finns belysning på Padelbanorna på smörlyckan kvällstid. När ni går in på banan så finns det en timer på insidan av stolpen. Vrid upp den till Max. Vrid upp den igen efter passet om inte de som spelar efter kommer ihåg. Ifall belysningen släcks så behöver lamporna ca 10–15 minuter för att svalna och tändas igen därför är det viktigt att timern är “upprullad”.